Friday 19 April 2013

Rufus Turner



 Rufus Turner és un personatge secundari de la sèrie de televisió Supernatural ("Sobrenatural" en Espanya); interpretat per l'actor Steven Williams.


Rufus Turner és el caçador que va ajudar a Bobby Singer quan la seva dona estava posseïda per un dimoni. Rufus va exorcitzar el dimoni i va ajudar a encobrir la mort de Karen Singer. Rufus és qui introdueix a n'en Bobby en el món del sobrenatural, i a caçar junts durant molts anys fins que un caça va anar malament a Omaha, i mor la dona d'en Rufus. Es van allunyar després de l'incident. Quinze anys més tard, Rufus respon a la petició de Bobby per obtenir informació sobre Bela i ajuda a n'en Dean a localitzar-la. Torna a la caça activa després de l'aparició de Los Angeles i va començar a trencar els precintes per alliberar a Llucifer i començar l'Apocalipsi, després de caure sota l'enbruix de la guerra un dels quatre genets de l'apocalipse i de ser rescatat per Dean i Sam, després que l'Apocalipsi va ser detingut , ajuda a Bobby obtenir la seva ànima de Crowley. Rufus va morir quan Bobby, estava poseït per el cuc Khan, i li clava un ganivet.

Rufus Turner is the hunter who helped Bobby Singer, when his wife was possessed by a demon. Rufus exorcise the demon and helped cover up the death of Karen Singer. Rufus who introduces Bobby is in the world of the supernatural, and hunt together for many years until a hunts was wrong in Omaha, and a woman dies Rufus important. They moved away after the incident. Fifteen years later, Rufus responds to Bobby's request for information on Bela and helps Dean to locate. He returns to active hunting after the emergence of Los Angeles and began to break seals to free Lucifer and start the Apocalypse, after falling under the spell of the war one of the four horsemen and being rescued by Dean and Sam , after the Revelation was arrested, helps Bobby get his soul back from Crowley. Rufus died when Bobby, owned by the worm Khan, stabs him.

No comments:

Post a Comment