Wednesday 24 April 2013

Crossroads demons


Dimonis de encreuamentes de camins són entitats que els acords formals ni les gangues amb els éssers humans, la concessió de qualsevol desig a canvi de reclamar la seva vida i l'ànima en un punt fix en el futur. Ofertes realitzades amb éssers humans es segellen amb un petó, i els contractes s'escriuen de manera invisible a la pell de la persona. Ells tendeixen a tenir els ulls vermells. Quan la persona mor, ja sigui abans del seu temps, o és assassinat per un gos de l'infern al final del termini assenyalat, la seva ànima és enviada a l'infern. Condicions dels contractes demoníacs varien, però la persona que ven la seva ànima en general se'ls dóna deu anys per viure després que es va fer el tracte.

Un dimoni de encreuaments de camins només es pot convocat fent enterrar un contenidor d'objectes rituals, com una fotografia de l'invocador, terra de cementiri, un os del gat negre, i la milfulles en el centre d'una cruïlla.



Crossroads Demons are entities that make formal agreements or bargains with humans, granting any wish in exchange for claiming their life and soul at a fixed point in the future. Deals made with humans are sealed with a kiss, and contracts are written invisibly on the skin of the person. They tend to have red eyes. When the person dies either before his or her time, or is killed by a hellhound at the end of the appointed period, his or her soul is sent to hell. Terms of the demonic contracts vary, but the person selling his or her Soul is usually given ten years to live after the deal is made.
A Crossroads Demon is typically summoned by burying a container of ritual items, including a photograph of the summoner, graveyard dirt, a black cat bone, and yarrow at the center of a crossroads.

No comments:

Post a Comment