Wednesday 24 April 2013

Meg

Meg Masters és un personatge del a sèrie de televisió Supernatural("Sobrenatural",en España) interpretat per dues actrius

Nicki Aycox i Rachel Miner.

Meg és un dimoni negre amb els ulls que es va formar com un torturador a l'infern sota Alastair. Ella va treballar inicialment per Azazel, i més tard per Llucifer. Ella actua com a agent d'Azazel i fitxes guardats de Sam després que va deixar Stanford per caçar amb Dean.

El dimoni té els ulls negres i altres característiques similars a les del dimoni comú, encara que amb el temps s'ha tornat més poderós. Quan apareix per primera vegada treballa per Azazel, que ella anomena "Pare". Més tard es refereix a ella com la seva filla.


Meg is a black-eyed demon who trained as a torturer in Hell under Alastair. She initially worked for Azazel, and later for Lucifer. She acts as Azazel's agent and kept tabs on Sam after he left Stanford to hunt with Dean.

The demon has black eyes and other characteristics similar to those of the common demon, although over time she has become more powerful. When she first appears she works for Azazel, who she calls "Father". He later refers to her as his daughter.

No comments:

Post a Comment