Tuesday 23 April 2013

Ruby



Ruby es un personatje de la serie Supernatural (“Sobrenatural” en Espanya), va ser interpretada inicialment per Katie Cassidy en la tercera temporada, mentres que en la cuarta temporada va ser interpretada per Genevieve Cortese.

                                               Temportada 3       Temporada 4
                                 Katie Cassidy     Genevive Cortese
  
Temporada 3 (Katie Cassidy).
Va aparèixer per primera vegada salvant a Sam de tres dimonis, el salva utilitzant un ganivet per matar els demonios.Más tard, és revelat que Ruby va ser humana i que li va vendre la seva ànima a un dimoni durant la Plaga

Ruby posteriorment aconsegueix alliberar-se del contracte que tenia amb Lilith i ajuda als germans a trobar a Lilith, però aquesta escapa i el trio s'amaga del gos de l'infern que cerca a n'en Dean.

Temporada 4 (Genevieve Cortese).
Ruby va convèncer a Lilith que li donés una nova oportunitat. Lilith va alliberar Ruby de l'infern amb les instruccions de matar a Sam. No obstant això, Ruby la traeix i decideix ajudar a Sam novament. Ruby va intentar convèncer Sam perquè deixés un cos viu i que posseís un de mort, ajudant a Sam amb els seus poders mentals per exorcitzar dimonis.


Season 3 
She first appeared in Sam saving three demons, saves him using a knife to kill demonios.Más later, it is revealed that Ruby was human and that he sold his soul to a demon during the Plague

Ruby then get rid of the contract he had with Lilith and help the brothers find Lilith, but this trio escapes and hides the dog from hell looking Dean.

Season 4
Ruby Lilith persuaded to give him another chance. Lilith Ruby released from hell with instructions to kill Sam. However, Ruby and betrays Sam decides to help again. Ruby tried to convince Sam to leave and a living body possessed a death, helping Sam with his mental powers to exorcise demons.

No comments:

Post a Comment