Monday 29 April 2013

Joshua

Joshua és un dels personatjes de la sèrie de televisió Supernatural ("Sobrenatural" en Espanya), de la temporada 5, interpretat per l'actor Aaron Brown.



Joshua és un àngel del cel que Castiel es presenta com un àngel que parla amb Déu. Joshua és l'únic àngel  que Castiel sap del que s'ha mantingut en contacte amb Déu. Ell ocupa el Cel, però el seu rang inicial en l'exèrcit del cel segueix sent desconeguda, Zacaries autoritat sobre ell, i el va amenaçar amb disparar una vegada, encara Joshua va detenir en Zacaries de prendre aquesta amenaça encara, gràcies a la connexió amb Déu. Sovint passa el temps contribuïnt al Jardí del Cel. Ell salva a n'en Sam i Dean de Zacaries i els diu que Déu és a la Terra, i no intervindrà més en l'Apocalipsi. A petició de Déu, que els permet recordar el seu temps al cel i els envia de tornada a la Terra.

Poders i habilitats

  •      Pot reviure morts.
  •      Pot comunicar-se amb Déu, encara que no cara a cara.


Joshua is an Angel of Heaven who Castiel introduces as an angel who talks to God. Joshua is the only angel Castiel knows of who has kept in contact with God. He occupies Heaven but his initial rank in The Host of Heaven remains unknown; Zachariah holds authority over him, and threatened to fire him once, although Joshua stopped Zachariah taking that threat further due to his connection to God. He often spends his time contributing to Heaven's Garden. He saves Sam and Dean from Zachariah and tells them that God is on Earth, and will not intervene further in the Apocalypse. On God's request, he allows them to remember their time in Heaven and sends them back to Earth.


Powers and Abilities


  • Can revive dead people.
  • Can communicate with God, though not face to face.

No comments:

Post a Comment