Sunday 9 June 2013

Objects relatet to the blood / Objectes relacionats amb la sang

Blood is an important component in many rituals, weapons, spells, and other aspects of the supernatural world.

La sang és un component important en molts rituals, armes, encanteris i altres aspectes del món sobrenatural.

Castiel's blood

Being a Fallen Angel, Castiel's blood is one of the things needed for the Anti-Leviathan weapon the brothers construct.

La sang és una important ser un àngel caigut, Castiel sang és una de les coses que es necessiten per a l'arma contra el Leviatan els germans constructe.




Demon blood

Demon blood is technically the blood of a demon's human vessel, effectively giving it supernatural properties. The blood from Azazel is responsible for creating people with special abilities in order to free Lucifer. Sam Winchester is one of these individuals. It once fueled Sam's psychic ability as well as his ability to exorcise demons. The more powerful the demon, the more blood must be consumed. Eventually, Sam consumed so much blood that his temperature and heart-rate went up drastically and his eyes turned black. Sam is no longer consuming demon blood, so it is unknown as to whether his abilities are just lying dormant or if they're gone forever.
There is a great deal of controversy surrounding Sam's use of demon's blood, as evidenced by Dean's confrontation and Castiel's words of warning: "Your brother is headed down a dangerous road, Dean. So stop it. Or we will."

Sang Demon és tècnicament la sang de got humà d'un dimoni, efectivament donant-li propietats sobrenaturals. La sang d'Azazel és responsable de la creació de les persones amb habilitats especials per alliberar a Llucifer. Sam Winchester és una d'aquestes persones. Que una vegada va alimentar la capacitat psíquica de Sam, així com la capacitat d'exorcitzar dimonis. El més potent és el dimoni, s'ha de consumir la major quantitat de sang. Finalment, Sam consumeix tanta sang que la temperatura i la freqüència cardíaca van pujar dràsticament i els seus ulls es van tornar negre. Sam ja no està consumint la sang de dimoni, pel que es desconeix si les seves habilitats són només en estat latent o si s'han anat per sempre.

Hi ha una gran controvèrsia entorn de l'ús de Sam de la sang de dimoni, com ho demostra la confrontació de les paraules de Dean i Castiel d'advertència: ".. El teu germà està encapçalada per un camí perillós, Dean Així que deixa que O ho farem."

Crowley's blood

Crowley's blood is one of three bloods the Winchesters need to kill the Leviathan. Because Crowley is the King of Hell, he is therefore the Ruler of Fallen Humanity. In There Will Be Blood Sam and Dean summon him to Rufus's cabin and ask him for his blood. Crowley agrees, but won't give them the blood until they've collected all the other components for the weapon, because he doesn't want to risk his blood falling into his enemies' hands.
Later at the beginning of the next episode, Dick Roman makes a deal with Crowley to give the Winchesters the blood of a lesser demon in the place of his own, which will sabotage the weapon. Crowley pretends to agree, but gives the Winchesters his own blood instead.

La sang de Crowley és una de les tres sangs els Winchester necessitat de matar el Leviatan. A causa de Crowley és el Rei de l'Infern, que, per tant, la regla de la humanitat caiguda. En There Will Be Blood Sam i Dean convocar a la cabana de Rufus i demanar-li la seva sang. Crowley està d'acord, però no els dóna la sang fins que s'han recollit tots els altres components de l'arma, ja que no vol córrer el risc de la seva sang caigui en mans dels seus enemics.

Més tard, en el començament del següent episodi, Dick Romà fa un tracte amb Crowley per donar els Winchester de la sang d'un dimoni menor en el lloc de la seva, que sabotejar l'arma. Crowley fingeix estar d'acord, però dóna els Winchester amb la seva pròpia sang al seu lloc.

 

Goblet of blood


A Goblet of Blood is an object used as a common form of communication between demons, but is not limited to them. The angels can use it as well, but grudgingly and only as a last resort


Un calze de la sang és un objecte utilitzat com una forma comuna de comunicació entre els dimonis, però no es limita a ells. Els àngels poden utilitzar també, però de mala gana i només com a últim recurs.


Alpha vampire blood

 The Alpha Vampire's blood is one of the three bloods the Winchesters need to construct their anti-Leviathan weapon since the Alpha Vampire is the first Vampire, and thus a Father of Fallen Beasts.

La sang del vampir alfa és una de les tres sangs els Winchester necessitat de construir la seva arma anti-Leviatan ja que el vampir alfa és el primer vampir, de manera que un Pare de les Bèsties Caiguts.



Dead man's blood

His is like poison to Vampires, and it comes from, obviously, Dead people. This is an essential tool when hunting vampires. A hunter could kill a vampire without this, but it creates enough pain to incapacitate a vampire. It first appears in its self titled episode, "Dead Man's Blood"

La seva és com un verí per als vampirs, i ve, òbviament, persones mortes. Aquesta és una eina essencial en la caça vampirs. Un caçador pot matar un vampir sense això, però crea suficient dolor per incapacitar un vampir. Apareix per primera vegada en l'episodi homònim, "La sang de l'home mort".

Angel blood

Angel blood is technically the blood of an angel's human vessel like demon blood, It's unknown if it contains any supernatural properties. It's in the form of a contraction from an occupied angel's vessel. If like demons, angel would possess their vessel's blood routes and canals. The presence of an angel may change the blood somewhat as Castiel is unable to use his own blood in a ritual that requires human blood and his blood as a Fallen Angel proves to be part of the Bone Of Righteous Mortal Washed In the Three Bloods of Fallen that can kill a Leviathan

la seva és com un verí per als vampirs, i ve, òbviament, persones mortes. Aquesta és una eina essencial en la caça vampirs. Un caçador pot matar Aangel sang és tècnicament la sang del vas humà d'un àngel com sang de dimoni, no se sap si conté propietats sobrenaturals. Està en la forma d'una contracció de la nau d'un àngel ocupat. Si com dimonis, àngel posseiria rutes i canals de la sang dels seus vaixells. La presència d'un àngel pot canviar la sang tant com Castiel és incapaç d'usar la seva pròpia sang en un ritual que requereix la sang humana i la seva sang com un àngel caigut resulta ser part de l'illa de la Righteous Mortal rentat a la Sang de Tres Caiguts que pot matar un Leviatan

Purgatory criature blood 

Her blood opens Purgatory
 
 La seva sang obre el purgatory

 

No comments:

Post a Comment